2012. augusztus 3., péntek

Cukkinijáték: összefoglaló és sorsolás:)


A nagyszabású cukkininijátékomra négyen jelentkeztek:) Nagyon köszönöm nekik, hogy felkeltette az érdeklődésüket a kertemben termő biocukkini, és hogy szuper recepteket küldtek, ki fogom próbálni valamennyit!

Lilla, a Megfőzlek gasztroblog írója egy különleges töltött cukkini receptjét küldte, darálthúsos-paradicsomos-besameles töltelékkel készítette el a cukkinibe töltött lasagnét.


Mági a Szeretetrehangoltan blogról egy cukkinis kenyérrel indult a játékon - most próbálgatjuk a kerti kemencét kenyér- és pizzasütéshez, így hamarosan ezt is ki fogom próbálni.



Böbe konyhájából egy cukkinis tócsni-recept érkezett a versenyre:


És végül, de nem utolsó sorban egy sütirecept is érkezett: Krinsz az ezmegaz blogról egy mentával, illetve levendulával feldobott cukkinis muffint küldött - nagyon jól hangzik, minél hamarabb szeretném kipróbálni.



És akkor tádádádámmm, Regina lányom közreműködésével ma megtörtént a sorsolás. A saját kalapjába tette a papírokat a 4 játékos nevével, majd csukott szemmel húzott:


A nyertes pedig:


Tehát a Regina keze Máginak hozott szerencsét, gratulálok! (csináltam egy csomó fotót, de vagy nem mosolyog, vagy a papírt tartja úgy, hogy még ennyi sem látszik, vagy grimaszol... - hiába, 3,5 éves:))

Mági nyereménye tehát egy jó adag cukkini az általa választott színben-méretben, egy általam készített levendulás-citromos sárgacukkinilekvár, egy másik meglepetés-lekvár, egy kis üveg saját mentaszörp, személyes átvétel esetén pedig még egy csokor színes mángold is.

Még egyszer köszönöm mind a négyeteknek, hogy játszottatok!




19 megjegyzés:

  1. Érdemes sokáig fenn lenni (készülni egy holnapi bejegyzésre):)))
    Nagyon örülök, de rögtön az jutott eszembe, hogy nem tudjuk elosztani? Ha csak négyen...hogy mindenkinek jusson valami. Hm?
    Tüneményes Regina, nagyon édes! Nagyon köszönöm, annyira örülök:)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jószívű vagy:)) A lekvárokat-szörpöt mindenképp neked szánnám, hisz te vagy a nyertes. A cukkini-mennyiséget pedig úgy képzeld el, hogy ez egy pár négyzetméteres veteményes, amit imádnak a cukkinik, így annyi terem, hogy én minden nap eszem nyersen salátába, és legalább heti 2x cukkinis ebéd van (leves vagy töltött-rakott cukkini, 4-6 főre). Szóval egy főnek szép mennyiséget tudok küldeni, több étkezésnyit, de 4 felé osztva már csak 1-2 cukkini lenne fejenként. Jövőre majd még többet ültetek, úgyis nagyobb veteményest szeretnék, és akkor újra hirdetek játékot:)) Te tényleg nagyon kedves vagy, hogy megosztanád a többiekkel!
      Írtam neked emailt is!

      Törlés
  2. Gratulálok Máginak és köszönöm a kedvességét:)!

    VálaszTörlés
  3. Hát erről nagyon lemaradtam :(
    pedig itt eszem összevissza ezeket a cukkinis mindenféléket (kenyér, főzelék, süti)
    DE gratulálok mindenkinek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, hogy lemaradtál, úgy tűnik, nem reklámoztam eléggé a dolgot... Majd jövőre ügyesebb leszek:)

      Törlés
  4. Gratulálok Máginak,és szintén köszönöm az önzetlenségét:)!

    VálaszTörlés
  5. Sajnos elkerülte a figyelmemet a játék, pedig nálam is kedvenc a cukkini. Terem is a kertben, így már több cukkinis receptet is feltettem. A résztvevőknek gratulálok a receptekhez.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megnézem majd a recepteket, cukkinis receptből sosem elég:)

      Törlés
  6. Most találtam rád, másképp én is játszodtam volna. Így most csak gratulálni tudok neked is és éa nyerteseknek is.

    VálaszTörlés
  7. Gratulálok Máginak, és köszönjük a kedvességét! Neked pedig a játékot, mert nagyon imádom a cukkinit...:) Várom továbbra is a finomabbnál finomabb recepteket!

    VálaszTörlés
  8. Gratulálok én is, és további jó kertészkedést, „cukkinizást” kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Alíz, írtó kevés időm jut a kertre, de azért igyekszem:)

      Törlés
  9. Köszönöm Mindenkinek, én is elkészítem majd a Többiek finomságait:) és köszönöm NaspolyaAsszonynak, lassan elfogy a cukkini, majd mutatok is belőle mit készítettem.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...