tag:blogger.com,1999:blog-2317571502783183562.post3762273202211675147..comments2023-08-16T14:27:28.456+02:00Comments on Naspolyakonyha: Júliusi befőzéseim: Mirabolán édesen és pikánsan, levendulás-citromos sárgacukkini, vaníliás-bazsalikomos őszibarack, levendulás sárgabarackSarolthttp://www.blogger.com/profile/03408517040163864552noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2317571502783183562.post-72682352514199581592012-08-16T22:23:51.270+02:002012-08-16T22:23:51.270+02:00Kedves Orsi, nagyon jól esik, amiket írsz, köszönö...Kedves Orsi, nagyon jól esik, amiket írsz, köszönöm szépen! Örülök, hogy tetszik a blog szemlélete, igyekszem minimum ezt a szintet hozni a továbbiakban is:) A pite szuper, biztosan ízleni fog a vendégeidnek is!Sarolthttps://www.blogger.com/profile/03408517040163864552noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2317571502783183562.post-21815251486068667932012-08-16T17:54:36.846+02:002012-08-16T17:54:36.846+02:00Szia, nagyon szimpatikus a blogod, tényleg, egésze...Szia, nagyon szimpatikus a blogod, tényleg, egészen zseniális ez a szemlélet, amit a főzéshez és az alapanyagok összeválogatásához használsz, és annyira örülök, hogy a lekvárokat is így csinálod! Én is 3 éve kezdtem el így készíteni (azelőtt nem is nagyon volt kedvem befőzni a sok fixáló, tartósító és cukor miatt), szóval akkor készítettem teljesen cukormenteseket is tartósítőszer nélkül, úgyhogy megdőlt az a tévhit is, hogy a sok cukor, vagy egyáltalán a cukor tartósítja :) És a sárgabarackkal is pont így jártam el, csak félbevágtam, aztán a végén botmixeltem és enyhén cukroztam (nekem három kisgyerekem van), lett fahéjas-szegfűszeges-kardamomos-gyömbéres, sárgadinnyés-répás-citrusos és homoktövises. Arra az egyre kell vigyázni, hogy felbontás után viszont hamar romlanak még hűtőben is, ezért kicsi üvegeket használok, na meg nálunk el is fogynak. Na, vasárnap vendégek jönnek, kiszemeltem a szilvás-joghurtos pitédet, köszönöm előre is! Minden szépet, és köszönöm a blogot!<br />lóhttps://www.blogger.com/profile/00095086958928281112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2317571502783183562.post-31429082672268991712012-07-31T22:17:55.952+02:002012-07-31T22:17:55.952+02:00Érdemes kipróbálni, igazán finom, különleges lekvá...Érdemes kipróbálni, igazán finom, különleges lekvár, nincs semmi "zöldség-jellege":)Sarolthttps://www.blogger.com/profile/03408517040163864552noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2317571502783183562.post-1890307179078370962012-07-31T22:17:00.639+02:002012-07-31T22:17:00.639+02:00Furcsa, hogy mennyi neve van. Engem a nemrég hallo...Furcsa, hogy mennyi neve van. Engem a nemrég hallott bónamenta lepett meg legjobban, Szentes környékén így nevezik. Örülök, hogy tetszenek!Sarolthttps://www.blogger.com/profile/03408517040163864552noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2317571502783183562.post-6848355385317733892012-07-31T22:06:02.475+02:002012-07-31T22:06:02.475+02:00Nagyon finomak lehetnek,nagyon izgat a levendulás,...Nagyon finomak lehetnek,nagyon izgat a levendulás,citromos cukkini lekvár!Böbehttps://www.blogger.com/profile/01270696734949859529noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2317571502783183562.post-2068360804156431702012-07-31T10:41:38.540+02:002012-07-31T10:41:38.540+02:00Nagyon jók! (Felénk fosóka szilva a neve)Nagyon jók! (Felénk fosóka szilva a neve)Erdokóstolóhttps://www.blogger.com/profile/03525974798226837161noreply@blogger.com